11

Komentari (11)

andi
Samo Var može spasiti fudbal u BiH,jer su sudije i sudijska organizacija kriminalna grupa u BiH nogometu.
Metropoljac
Ako dođe VAR tabela nikad više neće izgledat kao što je izgledala posljednjih godina. Očekujem protivljenje 'velikih' klubova
Blueboy
Kakav bolan var imas 3 stadiona koji nesto valjaju a ostalo da te Bog dragi sacuva.Klubovi nebi imali para da utakmice ne prodaju po kladionicama,a glavni sponzori im lokalne mesnice i mafijasi koji peru pare preko kluba i vi pricate o uvodzenju VAR-a.
xavi26
Nasi stadionu nemaju grijanje u sluzbenim prostorijama, a neko baca pricu o VARu..
ChiTown
DonnieBrasco
Jedini VAR kod nas na terenima je bio i ostat ce onaj izmedju precke i stative
Zoilomas
Ovaj naslov je pitanje na koje je jedini odgovor, Ne!! Braco vi ko da ste slijepi, najvecu derbi BiH prenose kamere koje su instalirane tokom drugog svjetskog rata! ?
MaDaj
Imas dva stadiona sa Tv kamerama i spominjes VAR za koji treba 20 kamera na svakom stadionu ? Lud Zbunjenog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.