Domaći investitori spašavaju Olimpic?

Tim sa Otoke u veoma teškoj situaciji

Domaći investitori spašavaju Olimpic?

Samir Mlaćo

I pored veoma teške situacije, kako u klubu, tako i na tablici Premijer lige gdje zauzimaju posljednje mjesto, u sarajevskom Olimpicu ne odustaju od traženja načina da klub stane na zdrave noge i izbori opstanak u ligi.

Jučerašnji poraz od Krupe (0:3), dodatno je umanjio te ambicije, ali u klubu vjeruju da ipak nije sve gotovo.

Ono što je zanimljivo jeste to da su jučerašnjem porazu popularnih Vukova prisustvovali potencijalni investitori u ovaj tim, s kojima iz Olimpica vode pregovore.

"Da, oni su bili tu na utakmici. Bili su tu i neki dan, a mogu samo reći da su koliko sam upoznat to domaći investitori. Nešto više mogu vam otkriti ljudi iz Uprave kluba", kazao je za SportSport.ba trener Olimpica Darko Dražić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da se u ranijem periodu u više navrata za Olimpic vezali strani investitori, ali do konkretne saradnje nikada nije došlo. Klub je ne tako davno napustio i predsjednik Nijaz Gracić, a u akciji "Pravda" u našem glavnom gradu prije nešto više od sedam dana uhapšen je direktor tog kluba Hamdo Spahić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi