Domagoj Lukač potpisao za NK GOŠK

Stiže iz Danske

Domagoj Lukač potpisao za NK GOŠK

Hrvatski golman Domagoj Lukač karijeru će nastaviti u dresu NK GOŠK.

GOŠK se sprema za nastavak Premijer lige BiH, a pred klubom iz Gabele će do kraja sezone biti velika borba za opstanak. Igrački kadar će biti nešto drugačiji u odnosu na prvi dio sezone, a novo pojačanje danas je stiglo u ovaj tim.

Naime, GOŠK je odlučio angažovati hrvatskog golmana Domagoja Lukača koji je prvi dio sezone branio u Danskoj. Lukač je bio u danskom niželigašu BK Avarta.

Lukač je ponikao u redovima Kaštel Gomilica, a na ljeto 2017. godine potpisao je za danski B.93 II. Početkom prošle godine ovaj 20-godišnji golman prešao je u Boldklubben Avartu, a sada će karijeru nastaviti u dresu GOŠK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi