Na poluvremenu saznao za test

Pozitivni Vida grlio Modrića

3

Komentari (3)

DylanDog
Pozitivan stav, nemoj biti minus... Ostani zdrav, nemoj skupit' virus... Pozitivan stav, al' moraš se pazit'... Ostani zdrav, nemoj se zarazit'...
RZ88
Kako su svi kolektivno mediji naporni vezano za koronu nevjerovatno. Samo se sije strah a to sto ce narod sve vise ostajati bez posla i sto ce sve vise pljacki i samoubistava biti to vas nije briga. Evo ja sam je prebolio sranje ko i obicna gripa ni temperaturu nisam imao. A sto se umire od neceg se mora umrijeti. Nase zdravstvo zapusti pacijenta ako je pozitivan i onda je najlakse rec od korone umro. Zalosno je sta radite i koliko narod prepadate a niko nece odgovarati.
Jupp
A sta te natjerapo da se testiras kada nisi imao temperaturu? Valjda ti treba dr. dati uputnicu da se testiras ili si onako otisao privatno iz znatizelje i bez ikakvih simptoma? Meni je prijatelj umro od korone, na respiratoru je bio dugo vremena.. izvini sto se moram ovako izraziti ali ne sery! Ja se korone ne bojim i bice sta Bog dragi odredi ali virus postoji i nije kao svaki drugi, valjda je ocigledno vise!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti