Pozitivni Vida grlio Modrića
Foto - EPA

Na poluvremenu saznao za test

Pozitivni Vida grlio Modrića

M. Šljivak

Hrvatski nogometni savez (HNS) potvrdio je nakon utakmice protiv Turske da je Domagoj Vida pozitivan na koronavirus.

Defanzivac Vatrenih igrao je prvo poluvrijeme meča u Istanbulu. Zatim je stigla vijest da je bio pozitivan na testu i odmah je uslijedila reakcija, te je Vida otišao u izolaciju.

Vida je u prethodnom periodu bio u bliskom kontaktu sa drugim fudbalerima i članovima stručnog štaba. Ipak, njihovi testovi su negativni i oni mogu putovati u Švedsku na meč Lige nacija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHcesj1BQ_H/[/instagram]

On je bio jedan od šestorice fudbalera koji je na utakmicu protiv Turske doputovao sa selektorom Zlatkom Dalićem, a pored njega u avionu su bili još Kovačić, Brozović, Badelj, Melnjak i Oršić.

Također, na treningu se Vida grlio sa Lukom Modrićem i to bi mogao bti novi problem u najavi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

RZ88
Kako su svi kolektivno mediji naporni vezano za koronu nevjerovatno. Samo se sije strah a to sto ce narod sve vise ostajati bez posla i sto ce sve vise pljacki i samoubistava biti to vas nije briga. Evo ja sam je prebolio sranje ko i obicna gripa ni temperaturu nisam imao. A sto se umire od neceg se mora umrijeti. Nase zdravstvo zapusti pacijenta ako je pozitivan i onda je najlakse rec od korone umro. Zalosno je sta radite i koliko narod prepadate a niko nece odgovarati.
7 1
DylanDog
Pozitivan stav, nemoj biti minus... Ostani zdrav, nemoj skupit' virus... Pozitivan stav, al' moraš se pazit'... Ostani zdrav, nemoj se zarazit'...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi