Dominacija može početi: Kako bi sastav Real Madrida mogao izgledati naredne sezone

Zidane ima 500 miliona eura za pojačanja

Dominacija može početi: Kako bi sastav Real Madrida mogao izgledati naredne sezone

Endin Čaušević

Real Madrid će ovog ljeta biti itekako aktivan što se tiče ljetnog prelaznog roka jer se očekuje potpuna rekonstrukcija ekipe.

Kraljevski klub je ove sezone totalno podbacio i već su se oprostili od takmičenja u Ligi prvaka i Kupu Kralja. Realu je jedina šansa da nešto napravi u La Ligi, ali to je poprilično nemoguće jer im Barcelona bježi čak 12 bodova.

Ipak, čini se da su u Realu već prežalili ovu sezonu i da im je sada cilj da na ljeto naprave novi tim, te da u potpunosti osvježe igrački kadar. Trener Zinedine Zidane će za pojačanja dobiti čak 500 miliona eura i može da uradi šta god želi.

U španski medijima se već špekuliše da Zidane ima jasnu listu igrača koje želi dovesti, te da će dati sve od sebe da se to ostvari. Također, pojavio se prikaz kako bi tim Reala mogao izgledati naredne godine ako dovedu igrače koje žele.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko Kraljevi uspiju da ostvare sve želje onda će sigurno dominirati evropskim fudbalom jer ovaj sastav izgleda zaista nevjerovatno.

Real Madrid's potential starting XI for next season.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Popaye
Real Madrid najbolji najtrofejniji najpopularniji i najveći klub na svijetu
0 17
Reprezentativac
Oni ako uspiju dovesti pogbu, hazarda i mbapea treba im titulu dati a da se ne takmice...dajte ljudi jeste li normalni, ovaj sastav je nalik naucnoj fantastici...
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi