7

Komentari (7)

BosanskaSvedska
E.Car
Jeste ga i dizali u nebesa, boljih ima u našoj PL!!!
HBSC
Bas tako pa je tim golmanima iz PL najveci domet 2.grcka liga.
FahrudinKonjHodzic
dedo djeko rezerva u propalom fenjerbakcetu vode se pisu bajke karna i od igraca i od ekipe peta liga evropskog nogometa
E.Car
Fahro Dzeko igra tursku ligu a onaj garo europske utakmice, barem je tako do sada bilo! Džeko je glavni u toj ekipi! Nemoj se ti sikirati!
FahrudinKonjHodzic
@E.Car nasikirase njiha ovi norvezani ses jedan popusili veze nemaju
E.Car - "Džeko je glavni u toj ekipi! Nemoj se ti sikirati!" Vidim kako je glavni da je Dzeko zaboravio kada je zadnji put dao gol. Juce Galatasaraj vs manchester United 3 : 3, a danas Fener izgubio sa 6 : 1 od Danaca, a sta da je Fener igrao protiv Manchester Uniteda, mogu misliti kako bi prosli. Ja ti garantujem 100% da ce Galatasaraj biti sampion Turske, uzece Galata Fener u obje prvenstvene utakmice. Tek sada ovi u Feneru vide, da su na Dzeku bacili pare.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.