Meč na  Ataturku nije bio ni počeo, a Livaković navijače ostavio u čudu: "Tek kad sam ga vidio..."

Hrvat je postao i otac

Meč na Ataturku nije bio ni počeo, a Livaković navijače ostavio u čudu: "Tek kad sam ga vidio..."

Admin Čaušević

Iako je postao otac Dominik Livaković je odlučio ostati uz tim te braniti za Fenerbahce u malom gradskom derbiju protiv Istanbulspora. To dovoljno govori koliko mu je zapravo stalo do uspjeha sa popularnim Kanarincima.

Livaković je bez sumnje jedan od najboljih svjetskih golmana, iako je dojam da hrvatski čuvar mreže ne dobija toliku pažnju kakvu zaslužuje.

Iako s vremena na vrijeme zna kiksati, intervencije iz kategorije "nemoguće" su normalna pojava za sjajnog Zadranina i bilježi ih praktično na svakim mečevima.

Koliko je zapravo ozbiljan golman odlično je pokazala situacija sa zagrijavanja uoči utakmice Istanbulspor - Fenerbahce na čuvenom stadionu Ataturk.

[twitter]https://twitter.com/mustioski/status/1743975014808863072[/twitter]

Naime, jedan od navijača Fenerabahcea je ostao u čudu kada je vidio koliko zapravo ozbiljno Livaković pristupa samom zagrijavanju.

Oglasi

Uspio je Turčin snimiti trenutak kada je hrvatski golman poput pantere izbacio loptu ispod same prečke i odmah je sve objavio na društvene mreže.

"Kad sam ga vidio uživo, još jednom sam ostao zadivljen. Daje nevjerovatno samopouzdanje i bio je sjajan na zagrijavanju", napisao je navijač o Hrvatu.

Krajem prošle godine Livaković kao i cijela ekipa Fenerbahcea su bili na određenom udaru kritika, međutim izgleda da je sve zaboravljeno.

Inače, Livaković je u subotu postao po prvi put otac nakon što je njegova supruga Helena u Zagrebu rodila sina, a on je ipak ostao u Istanbulu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za očekivati je da će Hrvat nakon utakmice protiv Istanbulspora dobiti slobodan dan kako bi posjetio svoju suprugu te prvi put uživo vidio svog sina.

Fenerbahce sredinom sedmice igra novi ligaški meč pošto će biti domaćin Konyasporu pa i ako Livaković bude dolazio u posjetu svojim najmilijim bit će to na kratko vrijeme.

Top Komentari

bk123
Vi definitivno niste normalni...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi