Za Livakovića stigle najbolje moguće vijesti i od ovog dana za njega ništa neće biti isto

Najponosniji na svijetu

Za Livakovića stigle najbolje moguće vijesti i od ovog dana za njega ništa neće biti isto

Edmir Škorić

Hrvatski golman Dominik Livaković saznao je najbolje moguće vijesti na početku 2024. godine.

Helena Livaković, supruga hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića, jutros je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete.

Dominik i Helena su, javlja Gloria, dobili sina. Mama i beba se osjećaju dobro, a sretnu vijest o dolasku sretni roditelji su sakrili od javnosti i gotovo niko nije znao da je Helena trudna.

Helenu je porodila ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Oglasi

Golman Fenerbahčea je sa Helenom u vezi od 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretrpošle godine u njegovom rodnom Zadru.

"Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla je u ranijem intervjuu Zagrepčanka.

Vjenčali su se 2012. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru. Na svadbi je mladence i goste zabavljali Petar Grašo, a među onima koji su prisustvovali ceremoniji su bili i Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić.

Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

Top Komentari

Delegat
Kako se babice zovu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi