Donnarumma završava sjajan transfer

Vodeća tema na Apeninima

Donnarumma završava sjajan transfer

Haris Zilić

Italija je spremna za veliki ljetni transfer.

Vodeći mediji na Apeninima prenose vijest da je Gianluigi Donnarumma blizu transfera u redove Juventusa.

Navodno će golman i čelnici Juventusa obaviti finalne razgovore krajem sezone kada bi trebali biti dogovoreni i detalji transfera ovog sjajnog golmana u torinski klub. Inače Donnarummi na ljeto ističe ugovor sa Rossonerima.

Ovu informaciju na Twitter je potvrdio i Massimilliano Nozzi kkoji je istakao da je Donnarumma skoro završen posao.

Rossoneri i Stara dama su u borbi za plasman u Ligu prvaka, jedna ekipa bi vrlo lahko mogla ostati bez najelitnijeg klupskog takmičenja naredne sezone.

Postavlja se i pitanje šta ako Milan izbori Ligu prvaka, a Juventus ostane bez plasmana u istu, kako bi se onda razvijala ova cijela priča oko Donnarumme. Ove špekulacije su vodeći italijanski mediji odmah su precrtali i navode kako je Donnarumma novi golman Juventusa od ljeta bez obzira kakvi rezultati budu na kraju tekuće sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus sprema velike promjene u svlačionici. Neki fudbaleri su na izlaznim vratima. Neizvjesna je i sudbina Cristiana Ronalda, kao i Paula Dybale. Trese se i trenerska stolica Andrei Pirlu, pa ćemo vidjeti šta nam donosi ljeto u Torinu.

Juventus iza sebe ima jednu od najlošijih sezona u posljednjoj deceniji kada se generalno pogleda situacija u Ligi prvaka i Seriji A. U prvenstvu im visi plasman u Ligu prvaka, a u najeltinijem klupskom takmičenju elminisani su u osmini finala od ekipe Porta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
kakav cigan i izdajica je ovaj donnarumma strasno, puu propao da bog da, a i ovi cigani iz torina, samo cekaju kad ce koga za dzaba da ukradu nekoj ekipi
5 11
Hamza123456789
Na yt kanalu Sportski Prenosi HD imat cete prenose derbija nase lige,samo molim vas nek niko ne prijavljuje ovo radim da bi svi mogli gledati,nemojte biti ****a,ako moze ostavite subscribe
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi