Gigi gleda u pod, a ludi Mbappe uzvikuje: "Donnarumma, kur*in sin!"

Nevjerovatni Kylian

Gigi gleda u pod, a ludi Mbappe uzvikuje: "Donnarumma, kur*in sin!"

Eldar Ganibegović

Jučer su se u okviru 4. kola Lige prvaka na San Siru sastali AC Milan i PSG. Najneprijatnije na terenu sigurno je bilo Gianluigiju Donnarummi, a ulje na vatru u više navrata dodatno je dolijevao njegov saigrač Kylian Mbappe.

PSG je sinoć u okviru 4. kola Lige prvaka gostovao kod AC Milana. Bio je to ujedno i povratak Gianluigija Donnarumme na San Siro odakle je i otišao u Pariz.

Donnarumma je dijete AC Milana. Navijači ovog tima još uvijek mu nisu oprostili odlazak u Francusku, te su ga sinoć dočekali salvom uvreda.

Prije utakmice bacali su lažne novčanice na teren nazivajući ga plaćenikom. Sve je to dodatno podgrijao reakcijom Kylian Mbappe. 

No, nije to bilo sve. Nakon utakmice kamere su snimile još jednu urnebesnu scenu, a dvojac PSG-a također je bio u glavnim ulogama.

Oglasi

Naime, navijači AC Milana skandirali su da je Donnarumma kur*in sin, a zajedno s njima to isto skandirao je uz podsmijeh i Kylian Mbappe.

Donnarumma je bio odmah pored njega i uz blagi i kiseli osmijeh samo oborio pogled. Mbappe se dobro zabavio, ali pitanje je kako je to leglo golmanu prvaka Francuske.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da stvar bude gora po italijanskog golmana, njegov tim je poražen s 2:1. Navijači Milana su tako "duplo slavili". 

Bili su to i prvi golovi i pra pobjeda za Milan. Rossoneri su sada u grupi F treći s pet bodova, dva više ima prva Borussia, PSG na drugom mjestu ima šest, dok je Newcastle posljednji s četiri poena.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xX_Bosnian_Bull_Xx
Volio bi da mu se isto desi, i masa ljudi se tako prema njemu ponasa, bog zna kako se to gowno ponasa u treningu prema njemu! Po njegovom smijanju i kad proslavi gol, se nekako vidi da je gowno!
0 2
xX_Bosnian_Bull_Xx
Ne znam, ja tog mpapea nikad nisam volio nekako, i nikad nisam imao razlog ali sad imam! ****o od covjeka
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi