Mbappe se u lice smijao Donnarummi zbog osvetničkog poteza navijača Milana prema golmanu

Francuz u centru pažnje

Mbappe se u lice smijao Donnarummi zbog osvetničkog poteza navijača Milana prema golmanu

Admin Čaušević

Navijači Milana su nestrpljivo čekali trenutak da se Gianuligi Donnarumma vrati na San Siro. Dočekali su to u meču 4. kola Lige prvaka te su imali priliku da se osvete što su na kraju i uradili.

Čim je izašao na zagrijavanje odličnog čuvara mreže su dočekali ogromni zvižduci što je bila naznaka pakla kroz koji će prolaziti tokom susreta.

Pred sami početak utakmice pristalice Milana su bacili na hiljade lažnih novčanica sa likom Donnarumme na kojim je pisano plaćenik.

Kada je utakmica počela italijanski golman je snimljen kako kupi papire ispred svog gola da ne bi imao problema sa branjenjem.

U tom trenutku kamere su kadrirale i Kyliana Mbappea koji nije pokazao nimalo solidarnosti sa svojim saigračem.

Oglasi

Naime, Francuzu je bilo poprilično smiješno što su navijači Milana priredili svom nekadašnjem kapitenu te se i sam smijao Donnarummi.

Prije utakmice navijači Rossonera, popularni Curva Sud je svima koji su dolazili na stadion dijelili pismo o Donnarummi gdje su golmana nazvali plaćenikom.

Kako su naveli Donnarummu su prihvatili kao vlastito dijete, u njemu gledali junaka, ali da je romantična priča kakvu može ispričati samo fudbal završena i to ne krivicom Milana.

Iako su mu tek 24 godine Donnarumma je poprilično iskusan golman, a za navijače Milana neoprostivi grije je napravio na ljeto 2021. godine kada je kao slobodan igrač otišao u PSG.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Italijan kao i svi u PSG-u neće po lijepom pamtiti gostovanje na Apeninima pošto su izgubili rezultatom 2:1 i pored toga što su imali vodstvo.

Iz ugla navijača Milana savršena noć za njih jer je njihov tim pobijedio te je istovremeno servirana osveta svog nekadašnjem ljubimcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi