Donnarumma optužio Juve, Pjanić mu odmah odgovorio

Burno nakon meča u Torinu

Donnarumma optužio Juve, Pjanić mu odmah odgovorio

Juventus i Milan igrali su sinoć jedan od najzanimljivijih mečeva ove sezone u Seriji A, a Stara dama je na kraju slavila sa 2:1 pogotkom u 97. minut utakmice.

Fudbaleri Milana oštro su protestovali nakon dosuđenog penala u 96. minuti, ali ipak je to na kraju bilo uzalud pa su odlučili i nakon meča da se žale na odluke sudija.

Jedan od onih koji je prednjačio u ovome je mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma koji je poručio sljedeće:

"Ovo je nemoguće. Uvijek oni moraju pobijediti!", rekao je Donnarumma, ali vezni fudbaler Juventusa i naše reprezentacije Miralem Pjanić imao je spreman odgovor:

"Ne znam zaista zašto je to rekao. Kada smo igrali na San Siru, nama je poništen čist pogodak, a ove sezone smo odigrali četiri utakmice i imamo po dvije pobjede. Bio sam blizu mjesta događaja i vidio sam da je bio penal. Sudac je također tako procijenio. Odigrali smko dobru utakmicu i zaslužili smo pobjedu", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je naš Miralem Pjanić u sinoćnjoj utakmici imao nekoliko dobrih prilika, ali upravo ga je Donnarumma spriječio da postigne pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi