Donnarummi Milan nudi novi ugovor, ali to nije sve

Novi kapiten?

Donnarummi Milan nudi novi ugovor, ali to nije sve

Edmir Škorić

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma jako je cijenjen u svom klubu.

Donnarumma je ove sezone pokazao da je, unatoč tome što ima samo 18 godina, već sada među najboljim golmanima Evrope i u Milanu nipošto ne žele da ga izgube.

Za, kako su ga nazvali, nasljednika Buffona zanimaju se Juventus, Real Madrid, ali Milan mu je spremio ugovor prema kojem će zarađivati 3.5 miliona eura po sezoni.

Osim toga, La Repubblica javlja da je Milan Donnarummi spreman dati i kapitensku traku, čime bi mu se još jednom pokazalo koliko ga se poštuje. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Raiola, Donnarummim agent, ne želi ništa da otkriva, ali navodno je uveliko u pregovorima i spreman je dobro zaraditi na Donnarummi. Mada, Donnarumma je Milanovo dijete i neće lako izdati crveno-crne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije