Zaista je šteta da takav talenat propada...

Klupe mu je 'preko glave': Nizozemac želi odmah iz Uniteda!

4

Komentari (4)

Nerealno
Koliko je ovako igraca propalo radi trenera, jednostavno te psihicki ubiju i ne vracas se vise na pravi put
Eno30
Nemoj nikud ici ja vjerujem da si ti bolji od pola otih sto ih Ole forsira i zaista je steta da takav igrac koji je doveden kao veliko pojacanje grije klupu, a onakve partije pruzo u Ajaxu. Hajde Ole vise kupi kofere nije za tebe United da ga vodis idi vodi svoje Molde koje si i vodio prije dolaska u United. To je liga za tebe i tvoje trenerski znanje
user1621626775
Sacekaj legendo brozo ce ole izletit kad dodje pravi trener pokazaces prave vrijednosti ! Jel moguce da je covjek bio alfa i omega Ayaxa i da mu ole ni minute neda kako treba a ocekuje da nesto pokaze ????
Śmeker007
Naravno da je moguce, sto trener zna unistiti igraca e to niko ne zna, a ovaj OGS zaista nije covjek za ovako veliki klub kao sto je MUTD..!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti