Klupe mu je 'preko glave': Nizozemac želi odmah iz Uniteda!

Zaista je šteta da takav talenat propada...

Klupe mu je 'preko glave': Nizozemac želi odmah iz Uniteda!

S. Grebović

Donny van de Beek se od dolaska na Old Trafford nalazi u nemilosti trenera Olea Gunnara Solskera.

Sve je izvjesnije kako će mladi nizozemski veznjak, možda već u januaru promijeniti sredinu. Razlog? Izuzetno mala minutaža koju mu pruža norveški stručnjak.

Kako je prenijelo više izvora, među kojima i BBC, Van de Beek je velika želja Evertona, koji planira da ga dovede na posudbu.

Zanimljivo, otkriveno je da su Karamele pokušale da ga dovede i ljetos u finišu prelaznog roka, ali do dogovora nije došlo. Prema nekim informacijama Donny od svog menadžera zahtjeva da ne čeka ljeto da bi se transfer kompletirao, već insistira da se to desi već na zimu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton djeluje kao sjajna prilika da oživi karijeru, budući da je gotovo izvjesno da bi ga čekalo mjesto startera i ekipa koja će se boriti za plasman u Evropu.

Donny van de Beek je došao u Manchester United na ljeto 2020. godine nakon fenomenalnih partija u dresu Ajaxa gdje je privukao pažnju na sebe.

Top Komentari

Eno30
Nemoj nikud ici ja vjerujem da si ti bolji od pola otih sto ih Ole forsira i zaista je steta da takav igrac koji je doveden kao veliko pojacanje grije klupu, a onakve partije pruzo u Ajaxu. Hajde Ole vise kupi kofere nije za tebe United da ga vodis idi vodi svoje Molde koje si i vodio prije dolaska u United. To je liga za tebe i tvoje trenerski znanje
6 1
user1621626775
Sacekaj legendo brozo ce ole izletit kad dodje pravi trener pokazaces prave vrijednosti ! Jel moguce da je covjek bio alfa i omega Ayaxa i da mu ole ni minute neda kako treba a ocekuje da nesto pokaze ????
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi