Đorđilović: Sretan sam što sam došao u veliki klub

Novi fudbaler Slobode za SportSport.ba

Đorđilović: Sretan sam što sam došao u veliki klub

Emir Dindić

Drugo zvanično pojačanje FK Sloboda za iduću sezonu poslije Adnana Zukića biće Zvezdan Đorđilović, dojučerašnji fudbaler Pobede iz Prilepa. Ovaj rođeni Čačanin u karijeri je promijenio mnogo klubova dok je u  Bosni i Hercegovini nastupao je za Drinu iz Zvornika i Borac iz Banja Luke.

Nastupao je i na dalekoj Jamajci. Igra na pozicijama lijevog beka i lijevog krila i predstavljaće sigurno dobro pojačanje za ekipu Vlade Jagodića. 

SportSport.ba je kontaktirao Đorđilovića koji nam je potvrdio da se dogovorio sa Tuzlacima i da će idući sezonu nastupati u klubu sa Tušnja. 

"Danas sam dogovorio uslove sa upravom kluba i ostalo je još samo da papiri stignu iz drugog kluba da bi dogovor bio  završen. Sretan sam zaista jer sam došao u veliki klub, i  nadam se da ću svojim igrama opravdati povjerenje Uprave kluba kao i šefa stručnog štaba Vlade Jagodića", zaključio je Đorđilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugo pojačanje Tuzlaka u samo jednom danu, a sigurno ne i posljednje u borbi za ostvarenje klupskih ciljeva u novoj sezoni. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi