Dortmund golom Reusa porazio Lazio

Prijateljski meč

Dortmund golom Reusa porazio Lazio

Fudbaleri Borussije Dortmund porazili su danas Lazio u prijateljskom meču pred početak nove sezone sa 1:0. 

Njemačka i italijanska ekipa obavile su generalnu probu pred početak prvenstva u Bundesligi i Seriji A, a na kraju je Dortmund bio bolji pa je slavio pobjedu od 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Marco Reus u 6. minuti. Inače, nekadašnji bh. reprezentativac Senad Lulić nije bio u konkurenciji za ovaj susret.

Svemu dodajmo da Dortmund u prvom kolu Bundeslige dočekuje Leipzig, a prije toga će u okviru DFB Pokala igrati protiv Greuther Furtha. S druge strane, Lazio će u prvom kolu Serije A snage odmjeriti sa ekipom Napolija.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi