Dortmund Mora šalje kod Kloppa?
Foto: EPA

Ide na posudbu

Dortmund Mora šalje kod Kloppa?

S. Bošković

Liverpool i Southampton zainteresirani su za dovođenje krilnog igrača Borussije Dortmund Emre Mora na posudbu. 

Prema pisanju britanskih medija Redsi i Sveci žele da u svojim redovima vide 19-godišnjeg fudbalera, a ni Dortmund nema ništa protiv toga da Mor provede godinu dana u nekom klubu na posudbi. 

Također, prema pisanju inostranih medija, upravo Milionera već je treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu ponudila da dovede turskog internacionalca kako bi mu bivši trener Dortmunda pomogao u napretku karijere. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Emre Mor stigao je prošlog ljeta u Dortmund iz Nordsjaellanda, te je za svoj tim nastupio u 12 ligaških utakmica, no većinom je ulazio s klupe. Također, na Evropskom prvenstu odigranom prošle godine debitirao je za reprezentaciju Turske, a od tad je ubilježio deset nastupa u dresu nacionalnog tima. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti