Dortmund na koljenima na Signal Iduna Parku

Mainz vodi sa 2:0

Dortmund na koljenima na Signal Iduna Parku

Ekipa Mainza igra večeras sjajan meč na Signal Iduna Parku protiv Borussije Dortmund. 

U susretu 32. kola Bundeslige gosti iz Mainza vode sa 2:0 nakon 49 minuta igre, a strijelci su bili Burkardt i Mateta s penala.

Podsjetimo, Dortmund je sinoć ostao i bez teoretskih šansi za titulu jer je Bayern dobio u gostima Werder Bremen sa 1:0 i na taj način postao novi/stari prvak.

Zbog toga Milioneri vjerovatno večeras i nemaju neki posebno veliki motiv posebno zbog činjenice da ne mogu ostati bez pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Ipak, igraju u najjačem sastavu i očekivalo se više protiv Mainza...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
I kazu samo u Bosni se namjesta Hahahha koji cirkus
0 3
Sloboda
BVB 02
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi