Iz Borussije konačno govorili o sudbini Sancha, njemu se to neće svidjeti

Šta će na kraju biti?

Iz Borussije konačno govorili o sudbini Sancha, njemu se to neće svidjeti

Esmer Oštraković

Jedan od najtraženijih igrača u narednom prijelaznom roku sasvim sigurno će biti nogometaš Borussije Dortmund, Jadon Sancho.

On želi da ide iz Dortmunda i svoje nezadovoljstvo je iskazao nekoliko puta u toku sezone, ali teško da će otići.

Jedan od glavnih ljudi u Borussiji Dortmund, Sebastian Kehl, govorio je upravo o Jadonu Sanchu.

"Imali smo problema sa njim, ali sve smo raščistili. Igrao je sjajno i to je najvažnije. Veoma nam je važan. Trenutno, kako stvari stoje on će i naredne sezone biti nogometaš Borussije Dortmund. Naravno da postoje špekulacije, ali od toga nema ništa", rekao je Kehl.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Čini se da će Sancho morati isforsirati transfer ukoliko mu je stvarno toliko stalo da ode iz ovog kluba, te da karijeru nastavi negdje drugo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi