Došao je Kalinić? Okej, ja idem u - štrajk!

Neobična situacija u Toulouseu

Došao je Kalinić? Okej, ja idem u - štrajk!

U Toulouseu nisu ni slutili kakav će problem ispasti u klubu nakon što dođe Lovre Kalinić.

Golman hrvatske reprezentacije nije imao najbolji status u Aston Villi i po svaku cijenu želio je da ode, a šansu da se vrati u život pružio mu je Toulouse u koji je stigao na posudbu.

Smatrali su u ovom klubu kako su riješili golmansko pitanje za planirani bijeg s posljednjeg mjesta u Ligue 1, ali nisu tako svi sretni zbog njegovog dolaska. Dosadašnji prvi golman Baptiste Reynet odlučio je radikalno pokazati šta misli o svom nasljedniku tako što je odbio doći na trening.

Mediji u Francuskoj pišu kako se Raynet osjeća izdanim i da je izbjegavanje dolaska na trening zapravo vrsta štrajka, a neki su ovaj potez okarakterisali i kao znak da će vrlo brzo napustiti Toulouse.

Ove sezone Reynet je branio u svim prvenstvenim susretima, te je u 20 utakmica primio 44 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti