Došić: Ispred sebe imamo jakog protivnika

Prva liga RS

Došić: Ispred sebe imamo jakog protivnika

D. Vejo

U okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Vlasenice gostovat će u Mrkonjić Gradu gdje će igrati protiv tamošnje Slobode.

Vlasenica zauzima posljednje mjesto na tabeli, pa se tako može reći da fudbaleri ove ekipe rasterećeni idu na gostovanje u Mrkonjić Grad.

Isti slučaj nije kod domaćina kome su prijeko potrebni bodovi jer u slučaju kiksa Leotara koji se nalazi na sedmoj poziciji tačnije mjesto ispred njih, oni bi došli na mjesto koje vodi u Ligu za prvaka. O predstojećem meču pričao je i vezni igrač Vlasenice, Goran Došić.

"Danas igramo protiv jednog veoma jakog protivnika. Mi s respektom ulazimo u meč iz razloga što su naši protivnici pokazali da imaju sjajne pojedince te da igraju veoma dobar fudbal. Ovo je pretposljednji meč šampionata i svakako da će biti dobra utakmica. Imamo jakog protivnika ali dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat", rekao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Goran Došić.

Utakmica između Slobode M.G. i Vlasenice igra se danas od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi