Gračanin: Poštujemo Leotar, ali idemo na pobjedu

Prva liga RS

Gračanin: Poštujemo Leotar, ali idemo na pobjedu

Donedavno je Sloboda iz Mrkonjić Grada zajedno sa ekipom Vlasenice držala fenjer kada je u pitanju Prva liga RS. Međutim, nastavak prvenstva donio je potpuno drugu priču Mrkonjićana. 

Sloboda je ostvarila stopostotan učinak u zadnje tri sedmice i tako nagovijestila mnogo bolje dane. Tim iz Mrkonjića trenunto je 9. sa 21 bodom, samo četiri manje od šestoplasiranog Leotara, koga će ugostiti u okviru 20. kola.

"Veoma teška utakmica je pred nama, a ni vremenske prilike nam ne idu u prilog s obzirom da gajimo pas igru. Što se protivnika tiče, Leotar je tim za svaki respekt. Jako su nezgodni, tako da moramo biti obazrivi svih 90 minuta i ni u jednom momentu ih ne smijemo potcijeniti", izjavio je za Sportsport.ba Vladan Gračanin, lijevi bek Slobode, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Nalazimo se u odličnoj formi i želimo da nastavimo pobjednički niz. Takođe, trijumf protiv Trebinjaca ostavio bi nas u trci za play-off".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi