Doskorašnji fudbaler Željezničara u GOŠK-u

Ugovor do kraja sezone

Doskorašnji fudbaler Željezničara u GOŠK-u

Doskorašnji fudbaler Željezničara Dino Hasanović nova je akvizicija GOŠK-a iz Gabele.

Hasanović je proteklih dana boravio na probnom radu u danskom drugoligašu Vejleu, a budući da s ovim klubom nije postigao zajednički jezik, odlučio se na ostanak u Bosni i Hercegovini.

Naredna stanica u njegovoj karijeri će biti bh. premijerligaš GOŠK iz Gabele, za koji je danas odigrao utakmicu protiv Sutjeske na Memorijalnom turniru "Andrija Janković" u Gabali.

Inače, Hasanović ima 21 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog. U proteklom periodu se nije mnogo naigrao u Željezničaru, odigrao je tek tri utakmice u aktuelnoj sezoni, pa je odluka o promjeni kluba bila najbolja za njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saradnja između GOŠK-a i Hasanovića je dogovorena do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi