Došlo na "hlađenju", Komitet za sudije NSBiH ne prašta

Zbog lošeg suđenja na meču Mladost - Tuzla City

Došlo na "hlađenju", Komitet za sudije NSBiH ne prašta · Saznajemo

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Tuzla Cityja prethodnog vikenda kao gosti pobijedili su Mladost sa 2:0 u meču 25. kola Premijer lige BiH.

Mladost je još jednom razočarala svoje navijače novim porazom, a ovaj put bodovo iz Doboja kod Kaknja odnijela je Tuzla City. Gosti su slavili sa 2:0, no nakon meča u centru pažnje bilo je suđenje.

Glavni sudija ovog meča Slađan Došlo našao se na meti kritika zbog suđenja. Komitet za suđenje NSBiH je ekspresno reagovao i odlučio kazniti Došlu.

Došlo je kažnjen zbog lošeg suđenja, te je suspendovan do daljnjeg. Komitet je potvrdio lošu ocjenu za Došlu s meča Mladost-Tuzla City čime je potvrdio svoju dosljednost u kažnjavanju pogrešaka na utakmicama Premijer lige BiH.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Dovoljno je napisati da kriminalnu organizaciju pod imenom NS/FSBiH vode ''ljudi'' poput dokazanog i osudjenog kriminalca ivice osima i elvedina begica. Sve ostalo sto bi normalan covjek pokusao napisati pada u vodu.
6 0
Havdika
Kakve veze ima Ivica Osim sa sudijskom organizacijom dovoljno je pomenuti Prekaljenog Pitara Salema Prolica
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi