Gdje će Tuzla City ugostiti Sarajevo?

Meč 31. kola neće se igrati na Tušnju

Gdje će Tuzla City ugostiti Sarajevo? · Saznajemo

E. Škorić

Utakmica 31. kola Premijer lige BiH između Tuzla Cityja i Sarajeva neće se igrati na Tušnju.

S obzirom da se posljednja tri kola igraju u istom terminu, a i Sloboda i Tuzla City su u 31. kolu domaćini, ekipa iz Simin Hana morat će da potraži novi stadion za odigravanje te utakmice.

Prema saznanjima SportSport.ba, utakmica će se najvjerovatnije odigrati u Srebreniku na stadionu Gradine.

Gradina i Tuzla City će uskoro potpisati dogovor o saradnji u budućnosti, a u redovima srebreničkog drugoligaša nemaju ništa protiv da oni ugoste ekipe Tuzle i Sarajeva. Štaviše, bit će im, kako kažu, čast.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz TC su nam potvrdili da su poslali zahtjev u Gradinu i sada se čeka da se postignu konačni dogovori.

Tkaođer, ostaje da nadležni organi zaduženi za infrastrukturno pitanje u Nogometnom savezu BiH pregledaju stadion u Srebreniku i na kraju donesu odluku o tome da li će meč 31. kola između Tuzla Cityja i Sarajeva biti odigran upravo u ovom gradu nedaleko od Tuzle.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZivioFudbal
Slažem se da je liga lakrdija,stadioni infrastruktura nikakva al mora se znati i to da ovi mali klubovi te stadione odrzavaju iskljucivo svojim novcem, sta mislite na sta bi licili Grbavica il Bilino polje da ih savez ne pomaze maksimalno a taj isti savez je zaboravio da ima jos stadiona u BiH
8 0
Chupy
Lakrdija je ova nasa liga. Sve je na baterije. Nazor. Ljudi bi da se jebu al NJESTO NEMERE!
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti