Doveli za trenera Slaven Bilića, pa promijenili vlastito ime!

WBA angažovao bivšeg selektora Hrvatske

Doveli za trenera Slaven Bilića, pa promijenili vlastito ime!

E. Škorić

Engleski drugoligaš West Bromwich Albion angažovao je bivšeg selektora Hrvatske Slavena Bilića.

Bilićev dolazak je oduševio sve u WBA, pa je tako engleski drugoligaš odlučio čak promijeniti i vlastito ime na Twitteru.

Sada umjesto West Bromwich Albion, u čast Bilića, piše West Bromić Albion.

Bilić je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom koja se takmiči u Championshipu i koja će naredne sezone za cilj imati promociju u viši rang.

"Potpisao sam na dvije godine, to je ono što sam htio. Želim s WBA u Premiership, potpisao sam prije pola sata. Iz Albiona su me uvjerili da se žele vratiti u Premiership, a ja sam tu da im pomognem. Žele da ih vodim prema cilju i nisam morao dvaput promisliti prije nego sam odlučio", rekao je Bilić u razgovoru za 24sata.hr.

Nekadašnji selektor Hrvatske posljednji trenerski angažman imao je u Saudijskoj Arabiji u Al Ittihadu, a u Engleskoj je 2017. vodio West Ham.

Top Komentari

RodjeniRA
Bilic je legenda!
3 0
bistrik87
kako volim i postujem ovog covjeka
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti