"Dovest ćemo petoricu novih igrača, biće i odlazaka"
Gabeljani se nakon 19. kola nalaze na 11. mjestu

Mato Neretljak otkrio karte

"Dovest ćemo petoricu novih igrača, biće i odlazaka"

S. Mlaćo

NK GOŠK će gotovo sigurno doživjeti određene promjene u igračkom kadru ove zime. Tim iz Gabele u drugom dijelu sezone će voditi bitku za opstanak, a za to će im svakako biti potrebna i pojačanja.

Dženana Zaimovića koji je bio desna ruka Mati Neretljaku zamijenit će u stručnom štabu Gabeljana Ivica Vincetić, koji je u proteklom periodu u više navrata radio zajedno sa Neretljakom.

Neretljak se trenutno nalazi u Hrvatskoj, a uskoro će sa čelnicima kluba obaviti razgovore oko pojačanja. Potvrdio je nekadašnji hrvatski reprezentativac za SportSport.ba da će biti i odlazaka.

"Razgovaramo sa dosta igrača. Naredne sedmice imam sastanak sa ljudima iz kluba, ali mogu vam potvrditi da će sigurno biti pojačanja. Dovest ćemo petoricu novih igrača. Biće i odlazaka, a ne treba nam puno igrača. Međutim, ono što imamo mora biti spremno i motivisano za ono što nas očekuje", kazao je Neretljak koji je sinoć na Maksimiru gledao susret Evropske lige između Dinama i Anderlechta (0:0).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, GOŠK nakon 19. kola ima na svom kontu 18 osvojenih bodova i nalazi se na 11. mjestu. Drugi dio sezone će otvoriti gostovanjem kod Mladosti Doboj Kakanj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi