Neretljak: Podjela bodova na Pecari je realan ishod, znamo šta nam je činiti protiv Radnika
Gabeljani na pauzu želi sa tri boda i u pozitivnoj atmosferi

Zadovoljan bodom u Gabeli

Neretljak: Podjela bodova na Pecari je realan ishod, znamo šta nam je činiti protiv Radnika

S. Mlaćo

GOŠK je jučer na Pecari došao do veoma vrijednog boda. Gabeljani su i vodili pogotkom Ramića, Široki Brijeg se uspio vratiti, no ostalo je 1:1.

Mato Neretljak ističe da je zadovoljan utakmicom, te smatra da je podjela bodova najrealniji ishod.

"Moram biti zadovoljan. Rezultat je realan, iako smo mi vodili, a Široki se vratio pred sami kraj. Imao je i Široki svoje šanse, međutim momci su odigrali dobro i što je najbitnije dižemo se. Raduje me pristup u posljednje četiri utakmice", ističe Neretljak za SportSport.ba.

U posljednjem kolu ovog dijela sezona u Gabelu za vikend stiže Radnik. Gabeljani imao samo jedan cilj - pobjeda.

"Ako slavimo protiv Radnika približili bi se onome što nam treba za drugi dio sezone. Međutim, očekuje se teška utakmica, respektujem Radnik, kvalitetna su ekipa, no mi nemamo izbora. Moramo nastaviti da igramo ovako i dođemo do tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Situacija u donjem dijelu tabele svakako se zakomplikovala pobjedom Krupe nad Željezničarom, porazom Radnika od Slobode...

"Svi su u igri. Vidite da svako svakoga može dobiti, sve je to u 'pet deka'. Zato se moramo pojačati u svim linijama, jednostavno morate ima dva igrača na svakoj poziciji. Četrnaest kola nije puno, morate na svakoj utakmici ići na pobjedu i to je to", dodao je Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi