Dragan Čović se fotografisao u dresu Zrinjskog, a sada otkrio da li bi obukao i dres Veleža

Nekada je navijao za Rođene

Dragan Čović se fotografisao u dresu Zrinjskog, a sada otkrio da li bi obukao i dres Veleža

E. Čaušević

Bh. političar Dragan Čović prije nekoliko dana privukao je pažnju javnosti kada se pojavio u dresu Zrinjskog.

Nije tajna da je Čović veliki navijač Plemića, a to je odlučio još jednom pokazati. On je na Twitteru objavio fotografiju i u opisu objasnio da je obavio telefonski razgovor s ambasadorom SAD-a u BiH, Ericom Nelsonom, no svi su odmah primijetili dres Zrinjskog.

Čović je danas gostovao u emisiji N1 televizije "Dan uživo", a tema na kraju razgovora bila je i fotografija u dresu Zrinjskog kluba.

Poznato je da je on nekada bio navijač Veleža, te je odgovorio na pitanje da li u narednim danima možemo očekivati fotografiju kako nosi dres Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dugo sam ja već u sportu i kada je Velež bio klub u Mostaru koji je dominirao tada sam bio navijač u mladim danima, zašto ne. Zrinjski je danas u mom srcu i ne treba nikoga smetati što sam obukao taj dres. Mogao sam obući neki drugi. Često kada sam u prigodi obilazim sportska borilišta i događanja", rekao je Čović za N1.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1583752673
Sta ce vama ovaj kreten na sportskom portalu?! Isto vazi i za kakira i za dodu!
22 3
Trpim
Ako može bez usrane politike na ovoj stranici inaće ću obrisat ovaj app. I onda nemam više šta čitati na bosanskom jeziku.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi