Dragan Jović jedan od ozbiljnijih kandidata za preuzimanje FK Sarajevo?

Vraća li se na Koševo?

Dragan Jović jedan od ozbiljnijih kandidata za preuzimanje FK Sarajevo? · Saznajemo

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine i trenutni lider premijerligaške karavane FK Sarajevo i dalje je bez šefa stručnog štaba.

Nakon što su se čelnici Sarajeva zahvalili na saradnji Husrefu Musemiću, krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom, no s obzirom da nisu u borbi s vremenom (zimska pauza) , odlučili su dobro "izvagati" prije nego li imenuju novog šefa struke.                                                         

Od Musemićeve smjene prošlo je desetak dana, a kako neslužbeno saznajemo veliki je broj trenerskih imena iz BiH i regiona koji preko menadžera ili nekih drugih kanala Sarajevu nude usluge svojih klijenata.

Međutim, kako SportSport.ba saznaje od svih koji se danima spominju najbolje kotira nekadašnji trener bordo tima, koji već duže vrijeme u Angoli radi sjajan posao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o iskusnom stručnjaku Draganu Joviću, koji je i u Bosni i Hercegovini radeći u Travniku, Zrinjskom, Zvijezdi i Sarajevu ostavio dobar dojam. A da li će bez bilo kakve sumnje, uvijek vruću trenersku klupu Sarajeva preuzeti Jović trebalo bi se saznati do kraja sedmice.

Kada bude imenovan šef struke biće poznat i plan priprema s tim što se već sada zna da će Bordo tim onaj najvažniji dio obaviti u Turskoj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Vama ni Turabi ne može pomoc
2 16
Grohot
Mjenjat Husrefa da dovedes ovoga? Smjesno
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi