Jović: Niti me ko zvao, niti sam zainteresovan

Povezuju ga s FK Željezničar

Jović: Niti me ko zvao, niti sam zainteresovan

E. Čaušević

Amar Osim od danas više nije trener FK Željezničar.

Nakon loše serije čelnici kluba s Grbavice odlučili su da se zahvale Osimu na saradnji, te bi se ubrzo trebalo znati ime novog trenera ovog kluba.

S ekipom Željezničara povezuje se nekoliko trenerskih imena, a među njima i iskusni stručnjak Dragan Jović.

Odlučili smo kontaktirati Jovića koji je za SportSport.ba otkrio da ga iz Željezničara niko nije kontaktirao, ali da nije ni zainteresovan za dolazak na Grbavicu u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno, niti me je ko kontaktirao, niti sam u ovom trenutku zainteresovan za preuzimanje Željezničara. Nakon posla u Egiptu želim se malo odmoriti i do ljeta sigurno neću nikoga preuzimati", rekao je Jović za SportSport.ba.

Pored Jovića s klupom Željezničara najviše se povezuju Zlatan Nalić i Blaž Slišković, a ko će biti nasljednik Osima trebalo bi se znati uskoro.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Ti si beg, hvala za Levski po sto puta
14 2
Matic
Dodji kod nas da budes kamatareva lutkica na koncima. Naravno sve besplatno plus tvoja hrana.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi