Dragan Radović pred novim angažmanom

Iskusni stručnjak spašava Slobodu?

Dragan Radović pred novim angažmanom

S. Mlaćo

Iskusni stručnjak Dragan Radović za par bi mogao postati novi trener Sloboda iz Užice. Sloboda nastupa u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu, te zauzima tek 15. mjesto i nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Radović je potvrdio da kontakt postoji, te da bi se dogovor mogao finalizirati do kraja sedmice.

"Klub je u teškoj situaciji, ali to je veliki klub i to me privlači. Dogovor bi trebao biti postignut do kraja sedmice, a ja sam se dogovorio sa Olimpikom s kojim sam imao ugovor", jasan je bio Radović u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Radović je u dosadašnjoj karijei pored Olimpika vodio i Sutjesku, Rudar Prijedor, te Slaviju. Početkom septembra prošle godine napustio je klupu seniorske momčadi Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi