Pomoćnik selektora Prosinečkog

Dragan Spasić: Svaka čast igračima

Fudbalska reprezentacija BiH danas će odraditi prvi trening pred utakmicu sa Crnom Gorom u ponedjeljak. Svi prisutni na okupljanju su zdravi, spremni i odmorni.

"Prvi trening neće biti naporan. Jučer smo se okupili danas ćemo imati samo uvod u trenažni dio. Karakter treninga će biti da se upoznamo sa tim šta nas čeka sutra i za utakmicu", priča pristojni Dragan Spasić, pomoćnik selektora Roberta Prosinečkog.

Nakon prve dvije utakmice mnogi igrači osim Robijem bili su oduševljeni i njegovim pomoćnicima. I on je također oduševljen ovom grupom igrača.

"Igračima su misli na odmoru, ali stvarno svaka im čast na profesionalnom odnosu. Odlično su se ponašali i tokom prethodnih okupljanja, sve svoje obaveze izvršavaju na maksimalnom nivou. Zaista ne postoji ništa čime nezadovoljni. Sada što se tiče igre nadamo se da će iz meča u meč ona biti bolja. Zato ovi kampovi i služe, da unaprijeđujemo ono što možemo i ispravljamo nedostatke", poručio je Spasić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti