Miljenik navijača Crvene zvezde iznenadio Prosinečkog u Sarajevu

Zbog Robija doputovao u Sarajevo

Miljenik navijača Crvene zvezde iznenadio Prosinečkog u Sarajevu

Fudbalska "A" okupila se danas u hotelu "Bosnia & Austria" na Ilidži u kojem će ostati do subote.

Raspoloženje među igračima je odlično, svi su jedva dočekali da se ponovo okupe, a jednako zanimljivo je jutros bilo i selektoru Robertu Prosinečkom kojeg je u hotelu iznenadio bivši igrač.

Naime, kako bi se vidio sa Prosinečkim u Sarajevo je danas doputovao nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković, koji je s našim selektorom, ali i njegovim pomoćnikom Draganom Spasićem sarađivao na Marakani. 

"Bajković je došao sa mnom da vidi Prosinečkog i danas odlazi", kazao nam je Spasić.

Prosinečki je u karijeri ovog nekadašnjeg ljubimca Delija odigrao veliku ulogu, o čemu Bajković često govori u medijima.

"Sjećam se kada je Robert Prosinečki tek došao u Crvenu Zvezdu. Tada me je pokupio iz kafane, gdje sam konstantno boravio. Rekao mi je da ću biti prvi golman. Kada sam poslije jedne pobede u derbiju uzeo mikrofon i krenuo da vodim navijanje, on mi je poručio da će me vratiti odakle me je i doveo. Nije mu se to svidjelo", ispričao je Bajković koji je kroz karijeru još branio u Azerbejdžanu, Belgiji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi