Prosinečki danas na Ilidži okuplja Zmajeve

Pripreme pred nadolazeće prijateljske utakmice

Prosinečki danas na Ilidži okuplja Zmajeve

Fudbalska "A" selekcija Bosne i Hercegovine današnjim okupljanjem u hotelu "Bosnia & Austria" na Ilidži započet će pripreme pred nadolazeće prijateljske utakmice.

Zmajevi će se u bh. prijestolnici spremati do petka, kada će u Hrasnici odigrati i kontrolni susret protiv Famosa, nakon čega se pripreme nastavljaju u Trening centru N/FSBiH u Zenici.

Ekipa bi prema nezvaničnim informacija mogla biti već danas kompletirana, s tim da bi kasniti mogao samo Smail Prevljak, kojem je selektor Robert Prosinečki dozvolio da u subotu odigra posljednji meč u sezoni za Mattersburg.

Naš nacionalni tim će prvu utakmicu odigrati 28. maja protiv Crne Gore na Bilinom polju, što će za Prosinečkog biti ujedno debi pred domaćom publikom, dok je duel sa Južnom Korejom na rasporedu 1. juna.

Podsjetimo, zbog privatnih problema Asmir Begović je još ranije otkazao dolazak na okupljanje i umjesto njega je pozvan Vedran Kjosevski, a na spisku su se još našli Vedad Ibišević, Emir Spahić i Zvjezdan Misimović koji će protiv Crne Gore službeno oprostiti od reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi