Niko nikad nije ovako brutalno prozvao Piksija kao Rade Bogdanović: "Ima milion i po i ovako priča"
Jasna poruka Bogdanovića Piksiju Stojkoviću (Foto: EPA)

Raskrinkao selektora

Niko nikad nije ovako brutalno prozvao Piksija kao Rade Bogdanović: "Ima milion i po i ovako priča"

Midhat Šljivak

Reprezentacija Srbije oprašta se od Evropskog prvenstva. Remijem s Danskom (0:0) Orlovi su s dva boda završili na posljednjem mjestu u grupi C, a selektor Dragan Stojković je brutalno prozvan od strane Radeta Bogdanovića.

Analitičar RTS-a i bivši fudbaler Rade Bogdanović večeras je briljirao u beogradskom studiju. Brutalno je prozvao selektora Dragana Stojkovića zbog izjave nakon utakmice.

"Nismo bili vreća za udaranje kao što su mnogi tvrdili pred Euro. Nemamo se čega stiditi", poručio je Stojković, a Bogdanović ga je dočekao na volej.

Tvrdi analitičar RTS-a kako je očekivao upravo ovakvu izjavu u kojoj hvali sebe i ništa konkretno ne govori jer ga niko od novinara iz Srbije ne smije ništa pitati.

"Nahvalio se kao i svih ovih godina. Problem je što je samoljubiv, sujetan i nije objektivan. Zasmetala mi je njegova sujeta."

"Ima milion i po eura godišnju platu i on priča da je neko očekivao da nas udaraju kao vreću. Novinari ništa ne smiju da te pitaju, dali su ti da se digneš iznad tima, dali su ti platu, dali su ti da se digneš iznad FSS i onda kažeš ovako nešto", poručio je Bogdanović.

Oglasi

Piksi je dobio jasnu poruku od strane Radeta Bogdanovića koji ga je mjesecima ranije prozivao i sigurno se strasti između njih neće dugo smiriti.

Treba svakako istaći da Fudbalski savez Srbije za sada vjeruje u Stojkovića. Dokaz tome je ugovor kojeg je potpisao neposredno pred put u Njemačku i koji ga za reprezentaciju veže do ljeta 2026. godine.

Mnogi to neće svariti na pravi način, ali Piksi će po svemu sudeći još dvije godine voditi Orlove s klupe.

Oglasi

Aleksandar Mitrović traži promjene

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović razočaran je kao i svi drugi reprezentacije Srbije. Ističe da su igrači dali sve od sebe.

"Dali smo sve od sebe. Mentalno smo, emotivno i fizički iscrpljeni. Borba nije sve, morali smo dosta stvari bolje na taktičkom nivou. Nismo dali gol, imali smo polušansi, ali nismo bili opasni i to nas je koštalo", rekao je Mitrović.

Napadač Al-Hilala je između redova poručio da bi možda trebalo nešto i mijenjati nakon velikog neuspjeha.

"Gorak je ukus. Bili smo blizu, ali najgore je kad ne napraviš nešto, a možeš. Mogli smo sa svima igrati. Nismo odradili dobro što je do nas i to je za neku krupniju analizu za sve nas i u Savezu. Isto nam se desilo i Kataru. Jako veliko razočarenje", poručio je Mitrović.

Srpski napadač je na EP ostao bez pogotka i nije na pravi način okončao sezonu u kojoj je bio fenomenalan u dresu Al-Hilala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi