Srbi u nevjerici šta Stojković radi od reprezentacije: "Jezivo; Lud je u glavu; Nema veze s mozgom"

Selektor Orlova na udaru

Srbi u nevjerici šta Stojković radi od reprezentacije: "Jezivo; Lud je u glavu; Nema veze s mozgom"

Admin Čaušević

Dragan Stojković je nedavno produžio ugovor sa FS Srbije do 2026. godine te će njegovi brojni kritičari još neko vrijeme morati da ga trpe na klupi. Neki su odavno izgubili strpljenje, pokazuju to i dešavanja u prvom poluvremenu prijateljskog duela protiv Austrije.

Stojković je prijateljski meč u Beču odlučio započeto sa četvoricom igrača u zadnjoj liniji. U pitanju su redom štoperi Spajić, Gudelj, Veljković i Pavlović.

Nakon prvih 15-ak minuta vidjelo se da je popularni Piksi napravio veliku grešku pošto su Austrijanci uspjeli zabiti dva gola bez većih problema.

U nastavku meča Stojković se prebacio na formaciju sa trojicom igrača u odbrani, što je rezultiralo smanjenjem rezultata preko Pavlovića za 2:1 poslije prvog dijela.

Međutim, promjena koju je napravio iskusni trener nije ga spasila komentara, pogotovo na društvenim mrežama gdje fanovi Srbije nemaju milosti prema legendi srpskog fudbala.

"Jezivo šta radi Stojković sa reprezentacijom.", "Spajić nije odigrao nijedan meč za Zvezdu kao desni bek. Piksi je lud u glavu", samo su neki od komentara.

Oglasi

"Gledam reprezentaciju i pitam se kakvi su nam ostali fudbalski stručnjaci kada jedan Piksi koje je definitivno jedno od naših najvećih imena nema veze sa mozgom?", još je jedan od komentara.

Pojedinci ismijavaju i Stojkovića koji je pokušao kopirati sistem Pepa Guardiole koji je također tokom sezone zbog brojnih problema sa povredama igrao sa četvoricom štopera u zadnjoj liniji.

"Odlično je Piksi sakrio taktiku. Samo što je trebao da taktiku sakrije od protivničkog stručnog štaba, a ne od svojih igrača", jedan je u nizu komentara.

Podsjećanja radi, Srbija će Evropsko prvenstvo otvoriti duelom protiv Engleske 16. juna, zatim slijede mečevi sa Slovenijom (20. juni) i Danskom (25. juni).

Top Komentari

Sipuga
Genocidasi ga popusise
1 1
user1676717906
Zalibo me racku
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi