Dragišić: Pobjeda jedina opcija

Trener Borca uoči meča sa Kozarom

Dragišić: Pobjeda jedina opcija

Banjalučki Borac ispred sebe je stavio visoke ciljeve, a svakako prioritet crveno-plavih je povratak u Premijer ligu BiH.

Ekipa sa Gradskog stadiona nije baš najbolje startovala u šampionatu, pa je na otvaranju odigrala neriješeno (1:1) sa ekipom Slavije.

Banjalučani će drugu utakmicu zaredom biti domaćini, a ovaj put rival im je sastav Kozare.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U duelu sa Slavijom nismo uspjeli da odigramo baš onako kako smo se dogovorili, tako da ćemo protiv Kozare pokušati da pružimo mnogo bolju partiju i upišemo prvu pobjedu u prvenstvu. Kozara ima mladu, poletnu ekipu i svakako je protivnik koga treba respektovati. Istakao bih njihovog igrača Kojića, koji je izuzetno brz, te Petrovića i Makitana, na koje takođe treba da obratimo posebnu pažnju. U subotu nećemo moći da računamo na Malbašića zbog distorzije zgloba, kao i na Popovića koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton. Od ranije van stroja su Raspudić, Gavrić i Maletić", izjavio je za SportSport.ba Zoran Dragišić, trener crveno-plavih.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi