45

Komentari (45)

Rus
Kad u sledecem kolu bude sudio, reci ce u proslom 6 I subotu 4 utakmice, tako da je odradio suspenziju 10 utakmica hahaha
ciroa
A jes vas žulja Borac, za nevjerovati... Tri dana trubite o jednom penalu... Sarajevo na nogama zbog penala za Borac... Poremećaj, ali žešći...
Rus
Nije problem jedna utakmica, problem su tri zadnje. Zvijezdu satrale sudije + penal. Tuzli crveni I penal a prije toga zadnji igrac Borca igra rukom (trebao dobiti crveni). Radnik penal a prije toga zadnji igrac Borca sa ledja rusi protivnika (trebao dobiti crveni). Previse slucajnosti.
Rus
Nije problem jedna utakmica, problem su tri zadnje. Zvijezdu satrale sudije + penal. Tuzli crveni I penal a prije toga zadnji igrac Borca igra rukom (trebao dobiti crveni). Radnik penal a prije toga zadnji igrac Borca sa ledja rusi protivnika (trebao dobiti crveni). Previse slucajnosti.
Rus
Nije problem jedna utakmica, problem su tri zadnje. Zvijezdu satrale sudije + penal. Tuzli crveni I penal a prije toga zadnji igrac Borca igra rukom (trebao dobiti crveni). Radnik penal a prije toga zadnji igrac Borca sa ledja rusi protivnika (trebao dobiti crveni). Previse slucajnosti.
zgembo.popuslic
nije sudio za borac sto ga voli nego sto je dobio novcanu nagradu da tako sudi... znas bit ces suspendovan al nema veze, evo ti npr. 10.000km da ti nadoknadimo suspenziju al ces sudit kako ti mi kazemo... pare daje klub, dijele ih sudije i sudijska organizacija i svima dobro, jebes suspenziju, zaradio je on i vise nego sto bi zaradio da je sudio ovih 10 utakmica
Mazi
Tuzla City - 7 KAZNENIH UDARACA . Sjetite se kako ste njih pljuvali kad su svima pomrsili račune . Sad su pali . Pa se i javnost smirila . Sve u svemu . Borac neće sebi dozvoliti da padne ! Padali smo dosta puta , ali sad VAM SVIMA redom dolazi na naplatu , SVE !
Dino_
Nije problem kazneni udarac već nepostojeći kazneni udarac ili ne dosuđivanje očitog kaznenog udarca i ne dodjeljivanje kartona koji bi uslijedili!
Mazi
Ja se slažem da nije bio penal . Za Raddnik je pola-pola . Mislim da nije bilo u 16m ali jeste na 17m tako da se izrazim .
enko
nema pola pola,jeste ili nije,a dobro pogledaj a to je i sluzbeno potvrdeno da je kontakt bio unutra,da je na liniji bio bi jer je satavni dio kazn.prostora.e da je i cenat bio vani ovi bi iz komiteta zajedno sa Prolicem koji im pripremi materijal za sastanak spasavali sudiju i to mu naplatili.
Mazi
Pogledaj emisiju na BHTu . Konsultant je rekao da je prekršaj van 16m .
nurija
gledao sam ovu utakmicu na tv i pitao se jeli moguce biti pristrasan toliko damacoj ekipi Ja im nebi dozvolio da dude dok ponovo ne poloze ispite za sudije fudbala.
enko
prijatelju Nurija,gadno je kada te posalju na prvu liniju i kazu moras,mi smo te doveli ,mi cemo te skinuti sa liste.
Sikter2027
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!
Vienner
Gdje bila televizija da snimi Rudar Kakanj -Olimpik? Golman Rudara ispucava loptu iz sesnesterca a rudarev napadac stoji 5 metara ispred zadnje linije Olimpikovih branica- dogadja se sljedece POMOCNI sudac signalizira OFFSIDE :) Pa ko je to vidio to je za strijeljanja sudjenja bilo.
enko
ljudi moji jos jednom nabrajam sudijski komitet I lige federacije: gobeljic,hodza,poznat po izreci samo ih dragi bog nece,pare dominkovic vlado,iljin brat biljesko anto bio suspendovan od nsbih zbog maliverzacija kaplan samir(doveo ga pika)i sta ocekukete
andi
Samo tako savez moze da pokaže snagu,,TO ŠTO SUDIJE RADE NA PRVOJ LIGI JE SAMO ZA HAGA SU$NJE,a premijer ligu treba ocistiti od ovih govana zvani sudije,PA PILAV JE DOBAR MOMAK ALI AKO NE OĆISTITE SUĐENJE I U PRVOJ I U PRMIJER LIGI bit če te omrazeni kao savez i normalno prozvani kao lopovi.ZATO OCISTITE SUDIJE SVE KOJI MISLE DA SE ZBOG NJIH IGRA NOGOMET,njih treba protjerati iz nogometa.
enko
andi,andi zar ti vjerujes pilavu.Proliceva skola a i kumce.sve je to uhljebljena i uhodana masinerija.
Vienner
Savez napolje Begic i ekipa sami sebi suspenziju urucite. Slomilo se kolo na mecu borac radnik.
Terminator
Samo su trebali još novčano biti kažnjeni po 10.000 km.
enko
bravo druze,njihova dnevnica je 400 km po utakmici i sude po2-3 utakmice plus omladinska liga .treba pored pauze i novcano kazniti pa ces vidjeti ozbiljnosti.ovako uzme za pomoc taman koliko ga kazne,da svom mentoru da ga ne skine sa liste i ok.samo novcano.
magistar
Koliko god zeljeli pripisati sudijama, teško ce zaustaviti Borac jer gazi redom na terenu. Uz Sarajevo je najbolji u ligi. To ce osjetiti i Mladost u nedjelju.
Ove sdije sa utakmice Borac - Radnik treba dozivotno kazniti da nikada vise ne sude. Savez ih kaznio 10 utakmica, pa ce opet te iste sudije opet nastaviti sudjenje kao sto su sudili na utakmici Borac - Radnik.
enko
samo novcano ako je bilo tendenciozno sudenje
enko
da problem bude jos veci ,kaznjene sudije nastave suditi I lige rs i federacije,te premijer omladinsky ligu,t
enko
i nedati im suditi ni na jednoj ligi dok traje kazna.ovako sude I ligu rs i federacije ,pa premijer omladinsku ligu,nabere se.treba da vidite kako se pojedine sudije izivljavaju na omladinskim ligama,bar tu treba biti korektan.
enko
prijatelji zapamtite,nije ovdje bas bitan prefiks kluba jeli to rs,federacija.bit je da ovi mafijasi sa sudijskim komitetom nisu optereceni ovim da nekazem nacionalnim nabojem.bitno je ko da vise,nije bitna nacija.
pitaristok
Sarajevo ga znaci famfla u Bijeljini zbog ovoga....i sve tako u krug
pipun
Gosp. sudija, Hebo vam Mile Ronhil gospoju a i Begicu njegovu hanumu.
nedoni46
Radniku će nadoknađivat štetu protiv Sarajeva za vikend ;)
Samoiskreno
ZASTO FRANO JELIC NIJE KAZNJEN ????????????????? SAVEZ NAPOLJE
afica2007
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhaaaaaaaaaaa
Ende
Za šta da bude kažnjen .. ne ofiraj se
andi
AZEM KARIĆ NA UTAKMICI OLIMPIK BRATSVO je pokazao svu snagu lopovluka i ne znanja,sramote da takve sudije sude djeci turnir ispred skole.NEPISMENI DEBILI MORON,takve pivrede igre je pravio i svirao za OLIMPIK da ti mozak stane.
starmac
Ako ce svaka sljedeca kazna se povecavat za ovakva sudenja postujem odluku,a ako ne onda nema smisla.Pogotovo sto ce nekad rezultat imati veci znacaj za ekipu nego sto je sudija kaznjen.
enko
prijatelju,pa sjeti se kazni za bjelicu i jos neke.bombasticne najave komiteta za sudije,nece vise suditi na premijer ligi itd. zapamtite zlo je u sudijskom komitetu i sekreterijatu na celu sa onim debelim krmetom,koji vedri i oblaci.
BN78
****o smrdljivo,poltron crvenih kamere i Vice!!!
Gari Garinča
Zimsko hlađenje sa sudijsku mafiju.
enko
samo smjena sudijskog komiteta a prolic ce svakako u penziju
Jadnimi
I koja je kazna
pjanke_1
Ja isto oci mi ispale dok sam skonto koja je kazna
enko
cekaju da prolic izracuna na kalkulator a nezna ga jos upaliti.najvece zlo u sudijskoj i savezu
Incognito
Malo je reci koliko se Borac ofirno gura, hoce li se bodovi oduzeti, malo sutra... Savez napolje!!
enko
propisi ne predvidaju da se utakmica ponovi ili bodovi uzmu za sudijske greske ove vrste,jedino se ponavlja kada je ucinjena bitna povreda PNI,to imas u propisima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti