Drama u bolnici: Igrač Velsa ostao bez svijesti nakon duela sa Chicharitom

Williams je dobro prošao

Drama u bolnici: Igrač Velsa ostao bez svijesti nakon duela sa Chicharitom

Endin Čaušević

Reprezentacija Velsa prije nekoliko dana igrala je prijateljsku utakmicu protiv selekcije Meksika koja je završena rezultatom 0:0.

Ipak, utakmicu u Los Angelesu obilježila je povreda defanzivca Velsa, Ashleyja Williamsa, koji je nakon 20 minuta igre morao napustiti teren. Williams je završio na travi nakon duela sa Chicharitom i zadobio prelom rebara zbog čega nije mogao da nastavi meč.

No, prava drama odvijala se u bolnici na Beverley Hillsu gdje je Williams izgubio svijest kada su na trenutak prestala raditi njegova pluća zbog loma rebara. Ljekari su brzo reagovali i sigurno spasili igrača Walesa.

"Kada sam došao u bolnicu saznao sam da mi je slomio dva rebra i onda sam u jednom trenutku jednostavno izgubio svijest. Kada su me probudili rekli su mi da su pluća prestala raditi na nekoliko trenutaka. Hvala svima u bolnici Ronald Reagan UCLA jer su uradili svoj posao na najbolji način", rekao je Williams.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi