Drama u Rusiji: Zapalio se avion u kojem je bila reprezentacija Saudijske Arabije

Izbjegnuta katastrofa

Drama u Rusiji: Zapalio se avion u kojem je bila reprezentacija Saudijske Arabije

Endin Čaušević

Reprezentacija Saudijske Arabije u srijedu igra svoj drugi meč na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a protivnik će im biti selekcija Urugvaja.

Saudijska Arabija je u prvom meču poražena od Rusije u Moskvi na otvaranju Mundijala, a naredni protivnik im je Urugvaj. Utakmica se igra na stadionu u Rostovu, a igrači Saudijske Arabije doživjeli su pravu dramu na letu prema ovom gradu.

Naime, selekcija Saudijske Arabije večeras je doputovala u Rostov s avionom ruske aviokompanije, ali su bili u velikom šoku jer im se avion zapalio dok su bili u zraku. Desni motor aviona se odjednom zapalio što su putnici vidjeli nakon čega je nastala panika.

Međutim, pilot je poručio da ima sve pod kontrolom, te da će bez problema doći do Rostova. Nakon što je avion sledio na aerodrom u Rostovu igrači Saudijske Arabije nisu imali snage dati ni izjave prisutnim medijima zbog šoka koji su doživjeli.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Kettenhund
Sta je reci, prvo petarda od Rusije, sad ovo... Da je samo kuci doci, naspavati se, sve zaboraviti... :))))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi