Drama u Tbilisiju, Crna Gora korak bliže Eurobasketu

Kvalifikacije za EP

Drama u Tbilisiju, Crna Gora korak bliže Eurobasketu

E. Škorić

Crnogorski košarkaši slavili su na teškom gostovanju u Tbilisiju protiv Gruzije sa 76:74 (19:25, 21:17, 22:12 i 14:20).

Izabranici Bogdana Tanjevića su trećim trijumfom napravili veliki korak prema plasmanu na Evropsko prvenstvo, a Crna Gora je prethodno savladala Slovačku sa 97:65 i Albaniju sa 113:73.

Tri sekunde prije kraja Nemanja Đurišić je pogodio poene za pobjedu Crne Gore u Tbilisiju, Gruzija s druge strane nije uspjela da završi uspješno svoj napad.

Nikola Vučević je sa 17 poena predvodio Crnu Goru, dok je na drugoj strani Zaza Pachulia sa 22 poena. Naredni meč Crna Gora u Nitri igra protiv Slovačke, a taj meč igra se u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi