Draxler ima veoma čudan ritual prije početka svake utakmice

Otkrio o čemu se radi

Draxler ima veoma čudan ritual prije početka svake utakmice

Endin Čaušević

Gotovo svaki fudbaler ima neki svoj ritual prije svake utakmice, a jedan od njih je i reprezentativac Njemačke, Julian Draxler, koji istu stvar radi prije svakog meča.

Draxler je u razgovoru za njemačke medije pričao o Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali najviše pažnje privukao je kada je otkrio šta radi prije svake utakmice, odnosno koji je njegov ritual. Nijemac je iznenadio mnoge kada je otkrio šta praktikuje još od malih nogu prije izlaska na teren.

"Jasno je da kao i svaki drugi fudbaler imam neki svoj ritual prije svake utakmice. Bio sam u situacijama da me saigrači pitaju da li sam dobro i jesu li mi sve na broju u glavi. U svlačionici uvijek imam svoj neseser i onda se naparfemišem sa dva ili tri različita parfema. To radim prije svake utakmice i nekako se lijepo osjećam", rekao je Draxler.

Draxler se našao na spisku selektora Joachima Lowa za Svjetsko prvenstvo i jasno je da se od Njemačke očekuje mnogo u Rusiji s obrzirom da brane titulu prvaka svijeta koju su osvojili prije četiri godine u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi