Sane se konačno oglasio: Naravno da sam razočaran, ali...

Ne ide na Mundijal

Sane se konačno oglasio: Naravno da sam razočaran, ali...

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Leroy Sane neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji jer ga Joachim Low nije uvrstio na konačan spisak.

Low je iznenadio njemačku i svjetsku javnost kada je jučer saopštio spisak, a na njemu nije bilo Sanea. Ovaj 22-godišnji igrač iza sebe ima fantastičnu sezonu u Manchester Cityju, ali i pored toga Low ga nije odlučio uvrstiti na konačan spisak.

Sane se danas odlučio konačno oglasiti porukom na zvaničnom Twitter profilu. Njemački fudbaler se zahvalio svima na porukama podrške, te priznao da je veoma razočaran što neće igrati na Mundijalu u Rusiji.

"Hvala svima na porukama podrške koje sam dobio jučer i danas. Naravno da sam razočaran što neću učestovovati na Svjetskom prvenstvu, ali moram prihvatiti tu odluku i pokušati se vratiti još jači. Želim sve najbolje svojoj ekipi u Rusiji. Uzmite titulu", napisao je Sane.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi