Draxler zove Ozila u PSG
Foto: EPA

Špekulacije oko budućnosti Mesuta Ozila se nastavljaju

Draxler zove Ozila u PSG

Špekulacije oko budućnosti veznjaka Arsenala Mesuta Ozila se nastavljaju, a njegov reprezentativni kolega Julian Draxler bi ga želio vidjeti u dresu PSG-a za koji i sam nastupa.

Prem riječima Juliana Draxlera Mesut Ozil bi dobro došao bilo kojoj ekipi na svijetu, a za PSG bi bio odličan izbor.

Ozil se bliži zadnjoj godini ugovora sa Arsenalom, a glasine oko njegovog mogućeg napuštanja londonske ekipe su sve učestalije zbog činjenice da on još nije produžio ugovor sa londonskim klubom. 

Pregovori o novom ugovoru su obustavljeni i zbog činjenice da su u Arsenalu trenutno fokusirani na završnicu Premier lige, ali i finale FA Kupa koje će ova ekipa igrati protiv Chelseaja.

Iako Ozil ističe da je sretan u Londonu, njegov reprezentativni kolega Julian Draxler mu predlaže da mu se pridruži na Parku Prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Volio bih igrati sa njim svaki dan...Za mene je on veliki igrač. Uživam igrati sa njim na svakom treningu i na svakoj utakmici za državnu reprezentaciju", izjavio je Draxler za BBC.

"Mislim da je on sjajan igrač. On bi bio od pomoći svakoj ekipi na svijetu i mislim da bi uživao u životu u Francuskoj i igranju za PSG", dodao je Draxler.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi