15

Komentari (15)

GigantMostarski
Zasto se potpisuju ugovori na godinu ipo dana? Pa kako ova bih liga da napreduje kad najbitniji klubovi lige poput sarajeva zelje i zrinjskog konstantno potpisuju na godinu ili godinu ipo dana igraca. I NARAVNO PLACAJU GA I POSLJE UGOVORA ODU BESPLATNO BEZ MARKE PROFITA ZA KLUB? Pa tko vodi organizaciju, sta je vise s nogoketom u BiH oce li doc itko strucan? Cuj godinu ipo dana. I to svi rade konstantno umjesto da potpisu duzi ugovor jer ce im sigurno jamcit profit na kraju krajeva!
Fele
Ja mislim da ima BiH papire, cak i da je rodjen u BiH
Benjamingst
Znaci on je Bosanac?
Samo_Realan
pa u Njemackoj Turke s Njem papirima zovu Njemcima
GigantMostarski
To svi shvacaju @samo realan. Osim ovog benje zatrovanog nacionaliste. I popisa lik sam sebe jer jedno vrijeme prica jedno, drugi put drugo. Iz krajnosti u krajnost haha. On vise ne zna tko je bosnjak, a tko ne. Koga bi tako zvao, a koga ne. Koja komedija je frajko
Ramoramo
Najveca prevara od igraca
user1575607920
ForzaLikCE
Useru, vidiš da nas mrzi, pa je morao napisati nekakav negativan komentar, jer ne može podnijeti to što se Čelik pojačava.
Ramoramo
Dobio sam 7 negativnih. Zivi bili pa vidjeli. Ne mrzim nikoga, ne navijam za nikoga. Pratim premijer ligu onako, jer sam i ja nekad bio u fudbalu i dosta igraca poznajem. Gledao si jucer utakmicu vjerovatno pa si vidio sta je napravio za 20-25 min igre...
Ramoramo
Ne navijam ni za jedan klub iz premijer lige*
Ramoramo
Zato jer takvih igraca ima u BH na pretek. Igraca kad dovedes sa strane mora biti dva puta bolji od domacih. Uglavnom vidjet cete sami kroz odredjeni vremenski period..
Icardi9
Pa ako je igrao za mladje kategorije reprezentacije morao je imat drzavljanstvo
user1581446230
Jel to znači da ovaj nije stranac ako je igrao za U15 i U17 reprezentaciju
Benjamingst
Rodjen na Kosovu tako pise na internetu
Fcs
Ima ime i prezime kap da je rođen na Jupiteru, jbt...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.