Drilon Cenaj narednu godinu i po stanovnik Bilinog polja
Cenaj je bio na pripremama u Turskoj, gdje je svojim igrama zadovoljio čelnike Zeničana, te je nakon povratka iz Antalije i zvanično potpisao ugovor

Pojačao konkurenciju u veznoj liniji

Drilon Cenaj narednu godinu i po stanovnik Bilinog polja · Zvanično

D. Kurbegović, foto: E. Haračić

Nogometni klub Čelik u narednu polusezonu ulazi s dosta izmijenjenim igračkim kadrom, brojni igrači su otišli, a dosta novih je i došlo na Bilino polje.

Nekolicina igrača je ugovore s Čelikom potpisala tek pri povratku iz Turske, a jedan od takvih je i 22-godišnji veznjak Drilon Cenaj.

Ovaj nogometaš koji može igrati na svim pozicijama u veznom redu, priključio se crno-crvenima u Turskoj. Pri povratku u Zenicu, prošlog petka, zvanično je i postao novi igrač NK Čelik, a ugovor s klubom je potpisao na godinu i pol.

Cenaj je karakterističan po tome što je u omladinskim kategorijama nastupao čak za tri reprezentacije, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku i Albaniju. U svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za: Sarajevo, Chievo, Salernitanu, Velež, Novigrad, rumunjske Pandure i Viitorul. Dok u Zenicu dolazi iz Mađarske, gdje je igrao za Nyíregyháza Spartacus.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pomenuti veznjak je igrao drugo poluvrijeme u generalci protiv Borca, te je pokazao da se na njega može ozbiljno računati u nastavku sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramoramo
Najveca prevara od igraca
0 7
Fele
Ja mislim da ima BiH papire, cak i da je rodjen u BiH
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti