Drina i Slavija podijelili bodove

Premijer liga BiH, 20. kolo:

Drina i Slavija podijelili bodove

Fudbaleri Drine danas su u okviru 20. kola BHT Premijer lige BiH remizirali sa Slavijom na domaćem terenu. 

Pretposljednji ekipa bh. šampionata odigraa je neriješeno sa Slavijom iz Lukavice, a prva ozbiljnija prilika na utakmici viđena je u 20. minuti kada je udarac Ćulibrka odbranio gostujući golman Lučić. 

Nastavak utakmice ponudio je nešto stihijsku igru sa obje strane. Za nijansu bolji protivnik bila je Drina, koja je tri minute prije kraja prvog poluvremena preko Ćulibrka uspjela doći do minimalne prednosti nad Slavijom. 

U drugom dijelu viđeno je po nekoliko dobrih prilika na obje strane. Nešto konkuretnija je bila Slavija kojoj se to isplatilo u 89. minuti kada je Pušara pogodio za konačnih 1:1 na stadionu u Zvorniku. 

Premijer liga BiH, 20. kolo:

Drina - Slavija 1:1

DRINA: Erić, Vasiljević, Ćulibrk, Ilić, Kikić, Stefanović, Vasić, Blagojević, Kuzmanović, Jokić, Ivanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SLAVIJA: Lučić, Ristić, Spalević, Bošković, Grujičić, Vejnović, Čomor, Arsenijević, Barić, Marković, Kartal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije